Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nytTäytetyt Ukonsienet
Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Hauptspeise
Hauptspeise
Valmisteluaika:
10 min
10 min
Kypsennysaika:
25 min
25 min
Annokset:
4
4
Vaikeusaste: Leicht
410 kcal
Kalorit
Kalorit
25.0 g
Rasva
Rasva
20.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
28.0 g
Proteiini
Proteiini
Metsän todellinen aarre! Tämä resepti muuttaa ukonsienen nuoret, vielä suljetut lakit sydämelliseksi, maalaismaiseksi ruoaksi. Sienen pähkinäinen, hienostunut koostumus täydentää täydellisesti maukasta jauhelihatäytettä, joka on jalostettu valkosipulilla, sipulilla ja timjamilla. Ihanteellinen sieniharrastajille, jotka haluavat valmistaa yksinkertaisen mutta vaikuttavan maukkaan aterian.
Ainesosat
Nuoret, pallonmuotoiset ukonsienet, naudan jauheliha, 1 muna, 1 pieni sipuli, 1 valkosipulinkynsi, 50 g korppujauhoja, 1 rkl jauhoja, suola, pippuri, timjami, sitruunamehu, voi


Ohjeet
1. Puhdista nuoret, pallonmuotoiset ukonsienet ja poista puiset varret. 2. Sekoita kulhossa jauheliha, kananmuna, hienonnettu sipuli, hienonnettu valkosipuli, korppujauhot, jauhot, suola, pippuri, timjami ja sitruunamehu tasaiseksi massaksi. 3. Täytä sienikapselit varovasti ja tiiviisti jauhelihaseoksella. 4. Aseta täytetyt kapselit uuninkestävään astiaan täyttöpuoli ylöspäin. 5. Laita jokaisen kapselin päälle pieni nokare voita ja paista uunissa 180 °C:ssa (350 °F), kunnes jauheliha on kypsää ja sienet ovat pehmeitä. Tarjoile täytetyt sienet kuumana perunamuusin tai paistettujen perunoiden kanssa.
Tärkeä varoitus!
Käytä vain syötäviä ukonsieniä! On olemassa sekaantumisvaara tappavan myrkyllisten sienten, kuten valkokärpässienen, kanssa. Kerää sieniä vain asiantuntijan opastuksella tai perusteellisen koulutuksen jälkeen.
Käyttäjäarvostelut (0)
Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!