Takaisin resepteihin
Waldschatzfinder.de - Sienireseptit
Täytetyt Ukonsienet

Täytetyt Ukonsienet

Kirjoittaja: Axel Jerabek
Kategoria:
Hauptspeise
Valmistusaika:
10 min
Kypsennysaika:
25 min
Annokset:
4
Vaikeustaso: Leicht
Keittiö: Eurooppalainen keittiö
410 kcal
Kalorit
25.0 g
Rasva
20.0 g
Hiilihydraatit
28.0 g
Proteiini

Metsän todellinen aarre! Tämä resepti muuttaa ukonsienen nuoret, vielä suljetut lakit sydämelliseksi, maalaismaiseksi ruoaksi. Sienen pähkinäinen, hienostunut koostumus täydentää täydellisesti maukasta jauhelihatäytettä, joka on jalostettu valkosipulilla, sipulilla ja timjamilla. Ihanteellinen sieniharrastajille, jotka haluavat valmistaa yksinkertaisen mutta vaikuttavan maukkaan aterian.


Ainesosat

Nuoret, pallonmuotoiset ukonsienet, naudan jauheliha, 1 muna, 1 pieni sipuli, 1 valkosipulinkynsi, 50 g korppujauhoja, 1 rkl jauhoja, suola, pippuri, timjami, sitruunamehu, voi

Ohjeet

  1. Puhdista nuoret, pallonmuotoiset ukonsienet ja poista puiset varret. 2. Sekoita kulhossa jauheliha, kananmuna, hienonnettu sipuli, hienonnettu valkosipuli, korppujauhot, jauhot, suola, pippuri, timjami ja sitruunamehu tasaiseksi massaksi. 3. Täytä sienikapselit varovasti ja tiiviisti jauhelihaseoksella. 4. Aseta täytetyt kapselit uuninkestävään astiaan täyttöpuoli ylöspäin. 5. Laita jokaisen kapselin päälle pieni nokare voita ja paista uunissa 180 °C:ssa (350 °F), kunnes jauheliha on kypsää ja sienet ovat pehmeitä. Tarjoile täytetyt sienet kuumana perunamuusin tai paistettujen perunoiden kanssa.
Avainsanat: sienireseptisieniruokaeurooppalainenvillisienisieni

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!