Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista

Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista

Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Vorspeise
Valmisteluaika:
15 min
Kypsennysaika:
20 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Leicht
0.0 g
Rasva
0.0 g
Hiilihydraatit
0.0 g
Proteiini

Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista


Ainesosat

250 g voita
150 g tuoreita nuoria herkkutatteja
10 nuorta krassinlehteä
1 teelusikallinen liemijauhetta
1 valkosipulinkynsi
Valinnaista: hieman persiljaa

Ohjeet

1. Ota voi jääkaapista, avaa se ja laita se riittävän suureen kulhoon lämpenemään huoneenlämpöiseksi.
2. Puhdista ja pese herkkutatit. Jos et siedä raakoja herkkutatteja tai sienet eivät ole enää nuoria, leikkaa ne karkeammiksi paloiksi ja paista ne pannulla matalalla lämmöllä pienessä voimäärässä.
3. Laita pestyt sienet, valkosipulinkynsi, liemijauhe ja krassi tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna pieniksi paloiksi.
4. Lisää sienet voin joukkoon ja sekoita lusikalla, kunnes seos on hyvin sekoittunut.
5. Mausta voiseos suolalla ja pippurilla.
6. Levitä pöydälle 50 cm leveä kerros tuorekelmua ja levitä voiseos keskelle. Muotoile kelmun avulla noin 5 cm paksuinen rulla ja kääri se lopuksi tuorekelmuun. Säilytä pakattua voirullaa jääkaapissa ja käytä 2-3 päivän kuluessa. Tai muotoile useita rullia ja pakasta tarpeettomat rullat.

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!