Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nyt
Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista
Kirjoittaja: Axel Jerabek
Kategoria:
Vorspeise
Vorspeise
Valmistusaika:
15 min
15 min
Kypsennysaika:
20 min
20 min
Annokset:
4
4
Vaikeustaso: Leicht
Keittiö: Eurooppalainen keittiö
0 kcal
Kalorit
Kalorit
0.0 g
Rasva
Rasva
0.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
0.0 g
Proteiini
Proteiini
Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista
Ainesosat
250 g voita 150 g tuoreita nuoria herkkutatteja 10 nuorta krassinlehteä 1 teelusikallinen liemijauhetta 1 valkosipulinkynsi Valinnaista: hieman persiljaa
![[MISSING_TRANSLATION:cooking_image_alt]](images/recipes/cooking_689a03c084b0a_DSC05896edit-1623x1080.jpg)
Ohjeet
- Ota voi jääkaapista, avaa se ja laita se riittävän suureen kulhoon lämpenemään huoneenlämpöiseksi.
- Puhdista ja pese herkkutatit. Jos et siedä raakoja herkkutatteja tai sienet eivät ole enää nuoria, leikkaa ne karkeammiksi paloiksi ja paista ne pannulla matalalla lämmöllä pienessä voimäärässä.
- Laita pestyt sienet, valkosipulinkynsi, liemijauhe ja krassi tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna pieniksi paloiksi.
- Lisää sienet voin joukkoon ja sekoita lusikalla, kunnes seos on hyvin sekoittunut.
- Mausta voiseos suolalla ja pippurilla.
- Levitä pöydälle 50 cm leveä kerros tuorekelmua ja levitä voiseos keskelle. Muotoile kelmun avulla noin 5 cm paksuinen rulla ja kääri se lopuksi tuorekelmuun. Säilytä pakattua voirullaa jääkaapissa ja käytä 2-3 päivän kuluessa. Tai muotoile useita rullia ja pakasta tarpeettomat rullat.
Tärkeä varoitus!
Jos et siedä raakoja herkkutatteja, paista sienet pannulla matalalla lämmöllä pienessä voimäärässä.
Avainsanat:
sienireseptisieniruokaeurooppalainenvillisienisieni
Käyttäjäarvostelut (0)
Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!