Takaisin resepteihin
Waldschatzfinder.de - Sienireseptit
Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista

Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista

Kirjoittaja: Axel Jerabek
Kategoria:
Vorspeise
Valmistusaika:
15 min
Kypsennysaika:
20 min
Annokset:
4
Vaikeustaso: Leicht
Keittiö: Eurooppalainen keittiö
0 kcal
Kalorit
0.0 g
Rasva
0.0 g
Hiilihydraatit
0.0 g
Proteiini

Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista


Ainesosat

250 g voita 150 g tuoreita nuoria herkkutatteja 10 nuorta krassinlehteä 1 teelusikallinen liemijauhetta 1 valkosipulinkynsi Valinnaista: hieman persiljaa

Ohjeet

  1. Ota voi jääkaapista, avaa se ja laita se riittävän suureen kulhoon lämpenemään huoneenlämpöiseksi.
  2. Puhdista ja pese herkkutatit. Jos et siedä raakoja herkkutatteja tai sienet eivät ole enää nuoria, leikkaa ne karkeammiksi paloiksi ja paista ne pannulla matalalla lämmöllä pienessä voimäärässä.
  3. Laita pestyt sienet, valkosipulinkynsi, liemijauhe ja krassi tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna pieniksi paloiksi.
  4. Lisää sienet voin joukkoon ja sekoita lusikalla, kunnes seos on hyvin sekoittunut.
  5. Mausta voiseos suolalla ja pippurilla.
  6. Levitä pöydälle 50 cm leveä kerros tuorekelmua ja levitä voiseos keskelle. Muotoile kelmun avulla noin 5 cm paksuinen rulla ja kääri se lopuksi tuorekelmuun. Säilytä pakattua voirullaa jääkaapissa ja käytä 2-3 päivän kuluessa. Tai muotoile useita rullia ja pakasta tarpeettomat rullat.
Avainsanat: sienireseptisieniruokaeurooppalainenvillisienisieni

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!