Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nyt
Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista
Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Vorspeise
Vorspeise
Valmisteluaika:
15 min
15 min
Kypsennysaika:
20 min
20 min
Annokset:
4
4
Vaikeusaste: Leicht
0.0 g
Rasva
Rasva
0.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
0.0 g
Proteiini
Proteiini
Herkkutattivoi tuoreista raaoista herkkutateista ja krassista
Ainesosat
250 g voita
150 g tuoreita nuoria herkkutatteja
10 nuorta krassinlehteä
1 teelusikallinen liemijauhetta
1 valkosipulinkynsi
Valinnaista: hieman persiljaa
150 g tuoreita nuoria herkkutatteja
10 nuorta krassinlehteä
1 teelusikallinen liemijauhetta
1 valkosipulinkynsi
Valinnaista: hieman persiljaa

Ohjeet
1. Ota voi jääkaapista, avaa se ja laita se riittävän suureen kulhoon lämpenemään huoneenlämpöiseksi.
2. Puhdista ja pese herkkutatit. Jos et siedä raakoja herkkutatteja tai sienet eivät ole enää nuoria, leikkaa ne karkeammiksi paloiksi ja paista ne pannulla matalalla lämmöllä pienessä voimäärässä.
3. Laita pestyt sienet, valkosipulinkynsi, liemijauhe ja krassi tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna pieniksi paloiksi.
4. Lisää sienet voin joukkoon ja sekoita lusikalla, kunnes seos on hyvin sekoittunut.
5. Mausta voiseos suolalla ja pippurilla.
6. Levitä pöydälle 50 cm leveä kerros tuorekelmua ja levitä voiseos keskelle. Muotoile kelmun avulla noin 5 cm paksuinen rulla ja kääri se lopuksi tuorekelmuun. Säilytä pakattua voirullaa jääkaapissa ja käytä 2-3 päivän kuluessa. Tai muotoile useita rullia ja pakasta tarpeettomat rullat.
2. Puhdista ja pese herkkutatit. Jos et siedä raakoja herkkutatteja tai sienet eivät ole enää nuoria, leikkaa ne karkeammiksi paloiksi ja paista ne pannulla matalalla lämmöllä pienessä voimäärässä.
3. Laita pestyt sienet, valkosipulinkynsi, liemijauhe ja krassi tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna pieniksi paloiksi.
4. Lisää sienet voin joukkoon ja sekoita lusikalla, kunnes seos on hyvin sekoittunut.
5. Mausta voiseos suolalla ja pippurilla.
6. Levitä pöydälle 50 cm leveä kerros tuorekelmua ja levitä voiseos keskelle. Muotoile kelmun avulla noin 5 cm paksuinen rulla ja kääri se lopuksi tuorekelmuun. Säilytä pakattua voirullaa jääkaapissa ja käytä 2-3 päivän kuluessa. Tai muotoile useita rullia ja pakasta tarpeettomat rullat.
Tärkeä varoitus!
Jos et siedä raakoja herkkutatteja, paista sienet pannulla matalalla lämmöllä pienessä voimäärässä.
Käyttäjäarvostelut (0)
Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!