Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nytSpaghetti ja Herkkutatteja
Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Hauptspeise
Hauptspeise
Valmisteluaika:
10 min
10 min
Kypsennysaika:
20 min
20 min
Annokset:
4
4
Vaikeusaste: Leicht
600 kcal
Kalorit
Kalorit
25.0 g
Rasva
Rasva
65.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
20.0 g
Proteiini
Proteiini
Klassinen, kevyt kesäruoka, joka nostaa tuoreiden herkkutattien hienostuneet maut pääosaan. Yksinkertainen valmistaa, mutta maultaan rikas, se tuo esiin hienovaraisen tatin aromin yhdistettynä oliiviöljyyn, valkosipuliin ja sitruunan vivahduksiin. Täydellinen alkuruokana tai kevyenä pääruokana.
Ainesosat
Spagetti, nuoria tuoreita herkkutatteja, valkosipulia, ekstra-neitsytoliiviöljyä, suolaa, pippuria, sitruunamehua, tuoretta basilikaa, tuoretta raastettua parmesaania
Ohjeet
1. Leikkaa nuoret, tuoreet herkkutatit ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi tai hienonna valkosipuli. 2. Kuumenna oliiviöljy suuressa pannussa ja lämmitä siinä valkosipuli alhaisella lämmöllä, kunnes se tuoksuu. Lisää tattiviipaleet ja kääntele niitä varovasti, paistamatta niitä liikaa. 3. Samaan aikaan keitä spagetti runsaassa suolatussa vedessä al dente. 4. Valuta spagetti, mutta säästä 1-2 ruokalusikallista tärkkelyspitoista pastan keitinvettä ja lisää se pannulla olevaan sieniseokseen. 5. Lisää keitetty spagetti pannulle sienien kanssa ja sekoita kaikki hyvin. 6. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää tuoretta basilikaa. 7. Asettele spagetti lautaselle, ripottele päälle tuoretta raastettua parmesaania ja tarjoile välittömästi.
Tärkeä varoitus!
Käytä vain selvästi tunnistettuja ruokasieniä. Jos olet epävarma sienilajista, ota ehdottomasti yhteyttä sieniasiantuntijaan!
Käyttäjäarvostelut (0)
Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!