Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Spaghetti ja Herkkutatteja

Spaghetti ja Herkkutatteja

Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Hauptspeise
Valmisteluaika:
10 min
Kypsennysaika:
20 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Leicht
600 kcal
Kalorit
25.0 g
Rasva
65.0 g
Hiilihydraatit
20.0 g
Proteiini

Klassinen, kevyt kesäruoka, joka nostaa tuoreiden herkkutattien hienostuneet maut pääosaan. Yksinkertainen valmistaa, mutta maultaan rikas, se tuo esiin hienovaraisen tatin aromin yhdistettynä oliiviöljyyn, valkosipuliin ja sitruunan vivahduksiin. Täydellinen alkuruokana tai kevyenä pääruokana.


Ainesosat

Spagetti, nuoria tuoreita herkkutatteja, valkosipulia, ekstra-neitsytoliiviöljyä, suolaa, pippuria, sitruunamehua, tuoretta basilikaa, tuoretta raastettua parmesaania

Ohjeet

1. Leikkaa nuoret, tuoreet herkkutatit ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi tai hienonna valkosipuli. 2. Kuumenna oliiviöljy suuressa pannussa ja lämmitä siinä valkosipuli alhaisella lämmöllä, kunnes se tuoksuu. Lisää tattiviipaleet ja kääntele niitä varovasti, paistamatta niitä liikaa. 3. Samaan aikaan keitä spagetti runsaassa suolatussa vedessä al dente. 4. Valuta spagetti, mutta säästä 1-2 ruokalusikallista tärkkelyspitoista pastan keitinvettä ja lisää se pannulla olevaan sieniseokseen. 5. Lisää keitetty spagetti pannulle sienien kanssa ja sekoita kaikki hyvin. 6. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää tuoretta basilikaa. 7. Asettele spagetti lautaselle, ripottele päälle tuoretta raastettua parmesaania ja tarjoile välittömästi.

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!