Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Herkkutattirisotto

Herkkutattirisotto

Kirjoittaja: axel
Kategoria:
Hauptspeise
Valmisteluaika:
10 min
Kypsennysaika:
45 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Mittel
0.0 g
Rasva
0.0 g
Hiilihydraatit
0.0 g
Proteiini

Kermainen ja aromaattinen risotto, joka tuo täydellisesti esiin herkkutatin maanläheiset maut.


Ainesosat

400g risottoriisiä, 50g kuivattuja herkkutatteja, 1 sipuli, 2 valkosipulinkynttä, 1.5L kasvislientä, 100ml valkoviiniä, 50g raastettua parmesaania, 2 rkl oliiviöljyä, suola, pippuri, tuoretta persiljaa.

Ohjeet

1. Liota herkkutatit lämpimässä vedessä. 2. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota oliiviöljyssä. 3. Lisää riisi ja kuullota, kunnes se on läpikuultavaa. 4. Kaada joukkoon valkoviini ja anna imeytyä. 5. Sekoita joukkoon vähitellen liemi ja sienten liotusvesi. 6. Sekoita joukkoon raastettu parmesaani ja mausta suolalla ja pippurilla. 7. Koristele tuoreella persiljalla.

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!