Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nyt
Herkkutattirisotto
Kirjoittaja: Axel Jerabek
Kategoria:
Hauptspeise
Hauptspeise
Valmistusaika:
10 min
10 min
Kypsennysaika:
45 min
45 min
Annokset:
4
4
Vaikeustaso: Mittel
Keittiö: Eurooppalainen keittiö
0 kcal
Kalorit
Kalorit
0.0 g
Rasva
Rasva
0.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
0.0 g
Proteiini
Proteiini
Kermainen ja aromaattinen risotto, joka tuo täydellisesti esiin herkkutatin maanläheiset maut.
Ainesosat
400g risottoriisiä, 50g kuivattuja herkkutatteja, 1 sipuli, 2 valkosipulinkynttä, 1.5L kasvislientä, 100ml valkoviiniä, 50g raastettua parmesaania, 2 rkl oliiviöljyä, suola, pippuri, tuoretta persiljaa.
Ohjeet
- Liota herkkutatit lämpimässä vedessä. 2. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota oliiviöljyssä. 3. Lisää riisi ja kuullota, kunnes se on läpikuultavaa. 4. Kaada joukkoon valkoviini ja anna imeytyä. 5. Sekoita joukkoon vähitellen liemi ja sienten liotusvesi. 6. Sekoita joukkoon raastettu parmesaani ja mausta suolalla ja pippurilla. 7. Koristele tuoreella persiljalla.
Tärkeä varoitus!
Muista sekoittaa risottoriisiä jatkuvasti, jotta se ei pala pohjaan.
Avainsanat:
sienireseptisieniruokaeurooppalainenvillisienisieni
Käyttäjäarvostelut (0)
Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!