Tillbaka till recepten
Waldschatzfinder.de - Svamprecept
Panerad stolt fjällskivling

Panerad stolt fjällskivling

Författare: Axel Jerabek
Kategori:
Hauptspeise
Förberedelsetid:
15 min
Tillagningstid:
20 min
Portioner:
4
Kök: Europeisk mat
0 kcal
Kalorier
0.0 g
Fett
0.0 g
Kolhydrater
0.0 g
Protein

En läcker, krispig delikatess, perfekt som huvudrätt eller tillbehör.


Ingredienser

  • 4 stolt fjällskivling-hattar,
  • 2 ägg,
  • 100g mjöl,
  • 100g ströbröd,
  • olja för stekning,
  • salt, peppar.

Instruktioner

  1. Rengör svamphattarna och ta bort stjälkarna.
  2. Vispa äggen, lägg mjöl och ströbröd på separata tallrikar.
  3. Vänd svamphattarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd.
  4. Stek i het olja tills de är gyllene.
  5. Låt rinna av på hushållspapper och krydda med salt och peppar.
Nyckelord: svampreceptsvamprätteuropeiskvildsvampsvamp

Användarrecensioner (0)

Inga recensioner ännu. Var den första!