Inloggning krävs
Vänligen logga in eller registrera dig för att se hela receptet.
Logga in Registrera dig nu
Panerad stolt fjällskivling
Författare: Axel Jerabek
Kategori:
Hauptspeise
Hauptspeise
Förberedelsetid:
15 min
15 min
Tillagningstid:
20 min
20 min
Portioner:
4
4
Kök: Europeisk mat
0 kcal
Kalorier
Kalorier
0.0 g
Fett
Fett
0.0 g
Kolhydrater
Kolhydrater
0.0 g
Protein
Protein
En läcker, krispig delikatess, perfekt som huvudrätt eller tillbehör.
Ingredienser
- 4 stolt fjällskivling-hattar,
- 2 ägg,
- 100g mjöl,
- 100g ströbröd,
- olja för stekning,
- salt, peppar.
Instruktioner
- Rengör svamphattarna och ta bort stjälkarna.
- Vispa äggen, lägg mjöl och ströbröd på separata tallrikar.
- Vänd svamphattarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd.
- Stek i het olja tills de är gyllene.
- Låt rinna av på hushållspapper och krydda med salt och peppar.
Viktig varning!
Se till att endast använda unga stolt fjällskivlingar och kassera stjälken, eftersom den är oätlig.
Nyckelord:
svampreceptsvamprätteuropeiskvildsvampsvamp
Användarrecensioner (0)
Inga recensioner ännu. Var den första!