Inloggning krävs
Vänligen logga in eller registrera dig för att se hela receptet.
Logga in Registrera dig nu
Panerad stolt fjällskivling
Författare: axel
Kategori:
Hauptspeise
Hauptspeise
Förberedelsetid:
15 min
15 min
Tillagningstid:
20 min
20 min
Portioner:
4
4
0.0 g
Fett
Fett
0.0 g
Kolhydrater
Kolhydrater
0.0 g
Protein
Protein
En läcker, krispig delikatess, perfekt som huvudrätt eller tillbehör.
Ingredienser
4 stolt fjällskivling-hattar, 2 ägg, 100g mjöl, 100g ströbröd, olja för stekning, salt, peppar.
Instruktioner
1. Rengör svamphattarna och ta bort stjälkarna. 2. Vispa äggen, lägg mjöl och ströbröd på separata tallrikar. 3. Vänd svamphattarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. 4. Stek i het olja tills de är gyllene. 5. Låt rinna av på hushållspapper och krydda med salt och peppar.
Viktig varning!
Se till att endast använda unga stolt fjällskivlingar och kassera stjälken, eftersom den är oätlig.
Användarrecensioner (0)
Inga recensioner än. Bli den första!