Tillbaka till recept
Svampe Recept
Panerad stolt fjällskivling

Panerad stolt fjällskivling

Författare: axel
Kategori:
Hauptspeise
Förberedelsetid:
15 min
Tillagningstid:
20 min
Portioner:
4
0.0 g
Fett
0.0 g
Kolhydrater
0.0 g
Protein

En läcker, krispig delikatess, perfekt som huvudrätt eller tillbehör.


Ingredienser

4 stolt fjällskivling-hattar, 2 ägg, 100g mjöl, 100g ströbröd, olja för stekning, salt, peppar.

Instruktioner

1. Rengör svamphattarna och ta bort stjälkarna. 2. Vispa äggen, lägg mjöl och ströbröd på separata tallrikar. 3. Vänd svamphattarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. 4. Stek i het olja tills de är gyllene. 5. Låt rinna av på hushållspapper och krydda med salt och peppar.

Användarrecensioner (0)

Inga recensioner än. Bli den första!