Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nyt
Leivitetyt ukonsienet
Kirjoittaja: Axel Jerabek
Kategoria:
Hauptspeise
Hauptspeise
Valmistusaika:
15 min
15 min
Kypsennysaika:
20 min
20 min
Annokset:
4
4
Keittiö: Eurooppalainen keittiö
0 kcal
Kalorit
Kalorit
0.0 g
Rasva
Rasva
0.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
0.0 g
Proteiini
Proteiini
Herkullinen, rapea herkku, joka sopii erinomaisesti pääruoaksi tai lisukkeeksi.
Ainesosat
4 ukonsienikupua, 2 munaa, 100g jauhoja, 100g korppujauhoja, öljyä paistamiseen, suolaa, pippuria.
Ohjeet
- Puhdista sienikuvut ja poista jalat. 2. Vatkaa munat, laita jauhot ja korppujauhot erillisille lautasille. 3. Pyörittele sienikupuja ensin jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. 4. Paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi. 5. Valuta talouspaperin päällä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Tärkeä varoitus!
Varmista, että käytät vain nuoria ukonsieniä ja hävität jalan, koska se on syömäkelvoton.
Avainsanat:
sienireseptisieniruokaeurooppalainenvillisienisieni
Käyttäjäarvostelut (0)
Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!