Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Herkkutatticarpaccio

Herkkutatticarpaccio

Kirjoittaja: Axel
(5.0 / 5) - 1 Arvostelut
Kategoria:
Vorspeise
Valmisteluaika:
10 min
Kypsennysaika:
10 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Leicht
120 kcal
Kalorit
10.0 g
Rasva
5.0 g
Hiilihydraatit
2.0 g
Proteiini

Todella hienostunut ruokalaji, joka tuo esiin nuorten herkkutattien hienon, pähkinäisen maun puhtaimmillaan. Ohuet viipaleet viimeistellään vain tilkalla oliiviöljyä, sitruunaa ja basilikaa. Unelma jokaiselle sienien ystävälle ja täydellinen alkuruoka.


Ainesosat

Ehdottoman tuoreet, nuoret herkkutatit (noin 5-6 cm kokoiset), korkealaatuinen oliiviöljy, hieman sitruunamehua, tuoretta basilikaa, suolaa, pippuria.

Ohjeet

1. Puhdista nuoret, kiinteät herkkutatit varovasti ja pyyhi ne puhtaalla liinalla. 2. Leikkaa ne erittäin ohuiksi viipaleiksi tryffelileikkurilla tai erittäin terävällä veitsellä. 3. Asettele sieniviipaleet lautaselle. 4. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. 5. Valuta kastike varovasti sieniviipaleiden päälle. 6. Hienonna basilikan lehdet ja ripottele ne päälle. 7. Tarjoile välittömästi, mieluiten paahdetun tai voilla voidellun leivän kanssa.

Käyttäjäarvostelut (1)

Axel Jerabek
19.08.2025

Mein Lieblingsrezept und ich musste das Bewertungssystem testen :)