Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nyt
Paneroidut herkkutatit
Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Hauptspeise
Hauptspeise
Valmisteluaika:
10 min
10 min
Kypsennysaika:
10 min
10 min
Annokset:
4
4
Vaikeusaste: Leicht
450 kcal
Kalorit
Kalorit
25.0 g
Rasva
Rasva
35.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
10.0 g
Proteiini
Proteiini
Yksinkertainen, mutta ylellinen tapa valmistaa herkkutatteja. Miedosti paneroidut ja kullankeltaiseksi paistetut viipaleet säilyttävät ainutlaatuisen arominsa ja tarjoavat rapean rakenteen, joka sopii erinomaisesti liharuokien tai itsenäisenä kasvispääruokana.
Ainesosat
Keskikokoisia tai suuria kokonaisia herkkutatteja, jauhoja, kananmuna, korppujauhoja, öljyä tai voita paistamiseen, suolaa, pippuria.



Ohjeet
1. Puhdista herkkutatit varovasti ja leikkaa ne noin 1 cm paksuiksi vaakasuoriksi viipaleiksi. 2. Valmistele kolme matalaa lautasta: yhdelle jauhoja, toiselle vispattu kananmuna ja kolmannelle korppujauhoja. 3. Pyöritä jokainen sieniviipale ensin jauhoissa, sitten kasta se munaan ja lopuksi kierittele korppujauhoissa, kunnes se on tasaisesti paneroitu. 4. Kuumenna öljyä tai voita pannulla. Paista paneroituja sieniviipaleita molemmin puolin kullanruskeiksi, mutta älä liian pitkään, jotta niiden hienostunut maku säilyy. 5. Mausta valmiiksi paistetut viipaleet suolalla ja pippurilla ja tarjoile heti.
Tärkeä varoitus!
Käytä vain selvästi tunnistettuja ruokasieniä. Jos olet epävarma sienilajista, ota ehdottomasti yhteyttä sieniasiantuntijaan! Älä paista sieniä liian pitkään, jotta ne eivät menetä hienoa makuaan.
Käyttäjäarvostelut (0)
Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!