Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Paneroidut herkkutatit

Paneroidut herkkutatit

Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Hauptspeise
Valmisteluaika:
10 min
Kypsennysaika:
10 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Leicht
450 kcal
Kalorit
25.0 g
Rasva
35.0 g
Hiilihydraatit
10.0 g
Proteiini

Yksinkertainen, mutta ylellinen tapa valmistaa herkkutatteja. Miedosti paneroidut ja kullankeltaiseksi paistetut viipaleet säilyttävät ainutlaatuisen arominsa ja tarjoavat rapean rakenteen, joka sopii erinomaisesti liharuokien tai itsenäisenä kasvispääruokana.


Ainesosat

Keskikokoisia tai suuria kokonaisia herkkutatteja, jauhoja, kananmuna, korppujauhoja, öljyä tai voita paistamiseen, suolaa, pippuria.

Ohjeet

1. Puhdista herkkutatit varovasti ja leikkaa ne noin 1 cm paksuiksi vaakasuoriksi viipaleiksi. 2. Valmistele kolme matalaa lautasta: yhdelle jauhoja, toiselle vispattu kananmuna ja kolmannelle korppujauhoja. 3. Pyöritä jokainen sieniviipale ensin jauhoissa, sitten kasta se munaan ja lopuksi kierittele korppujauhoissa, kunnes se on tasaisesti paneroitu. 4. Kuumenna öljyä tai voita pannulla. Paista paneroituja sieniviipaleita molemmin puolin kullanruskeiksi, mutta älä liian pitkään, jotta niiden hienostunut maku säilyy. 5. Mausta valmiiksi paistetut viipaleet suolalla ja pippurilla ja tarjoile heti.

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!