Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Paistetut harmaamustesienet

Paistetut harmaamustesienet

Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Hauptspeise
Valmisteluaika:
10 min
Kypsennysaika:
10 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Leicht
150 kcal
Kalorit
5.0 g
Rasva
20.0 g
Hiilihydraatit
10.0 g
Proteiini

Yksinkertainen mutta herkullinen ruokalaji, joka yhdistää harmaamustesienten pehmeän rakenteen balsamiviinietikan ja tuoreen basilikan makeaan ja hapokkaaseen makuun. Sopii täydellisesti nopeaksi alkupalaksi tai kevyeksi pääruoaksi, tarjoiltuna rapean valkosipulileivän kanssa.


Ainesosat

Tuoreet harmaamustesienet, salottisipulit, oliiviöljy, balsamiviinietikka, tuore basilika, suola, pippuri, paahdettu valkosipulileipä.

Ohjeet

1. Puhdista harmaamustesienet varovasti ja leikkaa ne viipaleiksi tai puoliksi. Hienonna salottisipulit. 2. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Paista salottisipuleita ja sieniä, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneita. 3. Kaada pannulle tilkka balsamiviinietikkaa ja anna sen kiehua hetken. 4. Sekoita joukkoon tuore, hienonnettu basilika. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. 5. Paahda valkosipulileipä. 6. Asettele paistetut sienet lautaselle valkosipulileivän kanssa ja tarjoile heti.

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!