Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Cotoletta Milanese ja Herkkutatteja

Cotoletta Milanese ja Herkkutatteja

Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Hauptspeise
Valmisteluaika:
15 min
Kypsennysaika:
45 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Mittel
950 kcal
Kalorit
70.0 g
Rasva
45.0 g
Hiilihydraatit
50.0 g
Proteiini

Cotoletta Milanese, wieninleikkeen kantamuoto, esitellään tässä elegantissa ja poikkeuksellisessa versiossa. Paistettuna kullanruskeassa voissa ja tarjoiltuna lämpimien, aromaattisten herkkutattien pedillä, yhdistettynä omenaan ja burrataan. Annos, joka elvyttää perinteet luovilla, raikkailla mauilla.


Ainesosat

Vasikankyljys, korppujauhoja, munia, 250 g tuoreita herkkutatteja, 2 salottisipulia, 25 g voita, makea mieto omenalajike (esim. Gala), basilikaa, sitruunamehua, suolaa, pippuria, puoli burrataa, mietoa punasipulia (La Tropea), balsamiikkoa, parmesaania

Ohjeet

1. Paneeraa vasikankyljys (käännä ensin jauhoissa, sitten vatkatuissa munissa ja lopuksi korppujauhoissa). 2. Sulata riittävästi voita tai kirkastettua voita pannulla ja paista kyljys molemmin puolin kullanruskeaksi. 3. Aseta paistettu kyljys 100 °C:een esilämmitettyyn uuniin ja anna sen kypsyä ja pysyä lämpimänä noin 10-15 minuuttia. 4. Sillä välin viipaloi herkkutatit ohueksi. Hienonna salottisipulit ja lämmitä ne pannulla 25 g:ssa voita, älä paista. Lisää ohuet tattiviipaleet ja kääntele lyhyesti, jotta ne vapauttavat arominsa. 5. Viipaloi omena ohueksi ja mausta se basilikalla, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. 6. Kokoa annos: Ota kyljys uunista. Aseta lämpimät herkkutatit lautaselle "peiliksi". Aseta kyljys tattien päälle. 7. Aseta puoli burrataa herkkutattien päälle ja koristele annos ohuilla punasipulirenkailla ja muutamalla tipalla balsamiikkoa. 8. Lopuksi ripottele kyljyksen päälle tuoretta parmesaania.

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!