Takaisin resepteihin
Sienireseptit
Burrata ja Herkkutatteja sekä Päärynöitä

Burrata ja Herkkutatteja sekä Päärynöitä

Kirjoittaja: Axel
Kategoria:
Vorspeise
Valmisteluaika:
10 min
Kypsennysaika:
20 min
Annokset:
4
Vaikeusaste: Leicht
550 kcal
Kalorit
45.0 g
Rasva
15.0 g
Hiilihydraatit
20.0 g
Proteiini

Poikkeuksellinen ruokalaji, joka yhdistää burratan kermaisen miedon maun Williams Christ -päärynöiden makeuteen ja herkkutattien pähkinäiseen aromiin. Täydennetty voimaisella timjamilla ja sitruunalla, tämä on elegantti alkuruoka tai ylellinen lisuke, joka hemmottelee makuhermojasi.


Ainesosat

1 tuore burrata, 1 Williams Christ -päärynä, siivutettuja herkkutatteja (tuoreita), voita, tuoretta timjamia, suolaa, pippuria, sitruunamehua, punasipuli (mieluiten La Tropea), hunajaa, balsamiviinietikkaa, kuivattua timjamia

Ohjeet

1. Viipaloi päärynä ja herkkutatit. 2. Kuumenna voi pannulla noin 60 °C:een. 3. Kuullota päärynä- ja tattiviipaleita tuoreen timjamin, suolan ja pippurin kanssa lämpimässä voissa, kunnes ne ovat pehmeitä ja ovat imeneet maut. 4. Paranna seosta muutamalla tipalla sitruunamehua ja asettele lautaselle. 5. Aseta burrata lämpimän tatti-päärynäseoksen päälle. 6. Sipuleille: Paista punasipuliviipaleita nopeasti erillisellä pannulla hunajan ja balsamiviinietikan kanssa, ripottele päälle kuivattua timjamia ja lisää annokseen. 7. Tarjoile välittömästi, mahdollisesti paahdetun valkosipulileivän tai lisukkeen kanssa.

Käyttäjäarvostelut (0)

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen!