Kirjautuminen vaaditaan
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi koko reseptin.
Kirjaudu sisään Rekisteröidy nyt
Kirjoittaja: Axel Jerabek
Kategoria:
Vorspeise
Vorspeise
Valmistusaika:
10 min
10 min
Kypsennysaika:
10 min
10 min
Annokset:
2
2
Vaikeustaso: Leicht
Keittiö: Klassinen eurooppalainen
350 kcal
Kalorit
Kalorit
25.5 g
Rasva
Rasva
15.0 g
Hiilihydraatit
Hiilihydraatit
8.7 g
Proteiini
Proteiini
Ainesosat
Ohjeet
Avainsanat:
nopeakantarelliteurooppalainenalkupalasieniruokavegetaarinen
Käyttäjäarvostelut (1)
Katrin
10.09.2025So stelle ich mir eine Pfifferlingspfanne vor! Nichts weiter drum & dran, nur Pfifferling, Butter und Petersilie. Hat mir in meiner Kindheit meine Urgroßtante zu besonderen Gelegenheiten gekocht — sie hat auch noch auf den Knoblauch verzichtet, dafür gab‘s aber ein nature gebratenes Schweineschnitzel dazu (in einer Zeit, als das vom — guten — Fleischer um die Ecke noch göttlich schmeckte).